Zoeken

Sexdating met Damhnait uit Mechelen, Antwerpen

Damhnait

 • Naam: Damhnait
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Mechelen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: alleenstaand en daarvoor ook eenzaam. Mijn ex ging er vandoor met e buur meid. Ik en de buurman bleven over. We hebben allebei een spannende start proberen te maken. Mijn buurman had binnen enkele weken een spannende vlam. Ik daar en tegen zit nog steeds alleen. Het is nu 4 maanden verder en nog heb ik niemand ontmoet. Toen raadde mijn zus internet daten aan. ik ben vaak skeptisch geweest, maar mijn ex en mijn buur meid hebben elkaar ook eerst gevonden via een datingsite, dus zou het met een alleenstaande meid als mij ook zeker moeten werken.

Over jou: Misschien dat ik mij wat te vroeg heb aangemeld na wat er allemaal is gebeurd met mij, maar als je zolang samen bent geweest en dat allemaal opeens weg is, blijf je achter met een enorm gat in je leven dat je zo vlot mogelijk zou willen opvullen, in welke vorm dan ook…. al is het gewoon een leuk nachtje samen drinken, film kijken, bioscoop, uitgaan noem maar op.
Wat voor een type vind ik niet zo belangrijk, zolang je maar vlot beschikbaar bent

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy