Zoeken

Sexdating met DaniW69 uit ,

DaniW69

 • Naam: DaniW69
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: zeker al wat ouder, maar nog lang niet al mijn wilde haren verloren. Daar kwam mijn nu ex ook achter. Die kon mij al levensjaren niet meer bij genietden en ik werd moe van dat gehang en gezeur van hem dus hebben wij er na lang wikken en wegen een streep door gezet. Nu kunnen wij beiden weer verder met leven en ik heb er helemaal zin in! Ik ben een beschaafde lady, maar zeker ontzettend sexy en geniet van spanning. Het meeste geniet ik wanneer ik merk dat een man geniet van mijn luchtje. Nu heb ik het niet over parfum, maar over het heerlijke luchtje wat mijn kutje verspreid.

Over jou: Kan jij een lekkere poezenlucht zeker waarderen. Vind jij het maar wat lekker om daar eens even lekker met je neus tussen te snuffelen? En heb jij er zo ontzettend meer zin in dat het niet al te lang gaat duren voordat dit een feit is. Laat dan even gauw wat van je horen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy