Zoeken

Sexdating met Danser_Zanne uit Schalkhoven, Limburg_be

Danser_Zanne

 • Naam: Danser_Zanne
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Schalkhoven
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een geboren danseresje, je ziet mij alleen maar heen en weer 'vliegen', ik doe verschillende stijlen van ballet to hiphop tot lyrical als het er maar cool uit ziet en lekker voelt! Wat nu ook heel fijn zou voelen is om te daten met een mooie knul! Echt zo een zin in joh, die smartphone wordt ook saai op een gegeven moment haha!

Over jou: Zolang je maar wat van je leven wilt maken en zin hebt in mooie dingen doen zonder drama vind ik het goed! Het is zeker tof als je ook nog een beetje swag hebt waarschijnlijk, als je niet weet wat dat is dan heb je het denk ik niet. Je geniet van uitgaan maar ook een film kijken in de bioscoop. Dus doe je samen met mij de dansschoenen aan en gaan we los?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Limburg_be

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy