Zoeken

Sexdating met Dansinbalance uit Vlissingen, Zeeland

Dansinbalance

 • Naam: Dansinbalance
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Vlissingen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn vrienden en vriendinnen noemen mij vaak een Juffertje Ongeduld en een Woelwater. Waarom? Omdat ik gewoon niet lang stil kan zitten. Ik ben een echt buitenmens en geniet van actief bezig zijn zo zeker binnen- als buitenshuis. Bij mooi weer ben ik op en in het water te vinden en bij min 10, trek ik de schaatsen onder voor een lange toertocht te maken. Sportief en actief bezig zijn is mijn dagvulling. Maar misschien ben jij zeker net zo actief en wil je dat samen met mij gaan doen?

Over jou: Ik hoop waarschijnlijk een mooie man te vinden die om kan gaan met een lekker actief persoon en die ook graag wil en kan genieten van de buitenwereld. Maar uiteraard is een terrasje en genieten van de personen om ons heen ook geen enkel probleem.
Je hebt lol, je hebt genoeg ideeën om over te vertellen en misschien hebben wij een enorme klik zodat er nog zeker iets moois kan ontstaan.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zeeland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy