Zoeken

Sexdating met DayennAa uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

DayennAa

 • Naam: DayennAa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Een bewogen leven gehad tot nu toe 2 miskramen gehad en mijn man verloren aan een motor ongeluk is een behoorlijke klap voor je donder in 4,5 jaar huwelijk. Wat geresulteerd heeft in letterlijk mijn verdriet weg eten tot ik besefte dat ik te zwaar werd voor mijn legs om te houden. Inmiddels ben ik op de goede weg en al 30 kilo weer kwijt en zou ik graag weer in contact willen komen met een man.

Over jou: Ik ben niet op zoek naar medelijden en troost dus kerels die mij zielig vinden alsjeblieft niet contact opnemen. Wat ik zeker zoek is een man die recht voor zijn raap is, zegt waar het op staat en eerlijk is.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy