Zoeken

Sexdating met Deffie uit Maastricht, Limburg

Deffie

 • Naam: Deffie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Maastricht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Halloooooooootjes…. alles op rolletjes??? :)

Ik vin mezelf een suprrr mooie chick die nu zeker eens een “”NORMALE”" mooie vent wil ontmoeten. eentje die zijn zaakjes op orde heeft. dus niet z’n loverboyplayahtyp dit loopt aan te pappen met elk wijf die die ziet. en ook geen moederskindje die overal om haar toestemming moet vragen.

Over jou: Je woont gewoon lekkrr op je zelf en komt uit nl. (sorry niet racistisch bedoelt, is gewn mijn voorkeur) je hbt een mooie babbel zodat ik je overal kan bellen en je me iets te vertellen hebt. je hebt mooie vrienden en je voetbalt of doet een andere sport zolang j e mr niet een bierblikjespak op je buik hebt. ik ben gek op kleine brfjes of verrssingtjes dus daar kun je punten mee scoren. :P

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy