Zoeken

Sexdating met Meriam1991 uit Haelen, Limburg

Meriam1991

 • Naam: Meriam1991
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Haelen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Heyyyyaaa, Een petit mokkel uit Limburg. Druk bezig met mijn grafische studie. Daarom nog thuiswonend. Bijna examen en dan fulltime op mijn stageplek werken. Grote plannen, allemaal nog ver in de toekomst. Maar laat ik maar rustig beginnen voor we verder willen qua woninkje boompje beestje hahahaha
ik heb tot nu toe niet echt de type gozer gevonden die mijn hart sneller deed kloppen. Niet mijn type? Niet passend? Ligt het aan mij? aan hem?
Ga ik meer geluk hier krijgen?

Over jou: niet te gemeend maar ook niet te puberaal. mooie babbel en vriendelijke glimlach. stoute ogen, hoeft niet glad onbehaarde. boys met een beetje gezichtshaar zien vaak zeker een beetje stoer uit ;)

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy