Zoeken

Sexdating met Desilou uit Amsterdam, Noord-Holland

Desilou

 • Naam: Desilou
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik stap niet zo gemakkelijk op kerels af om er mee in contact te komen. Ben dan vaak een beetje bang dat ik word afgewezen. Ik ben niet zo zeker van mezelf wat betreft kerels dan toch. Ik heb al zeker romances gehad maar vooral de laatste heeft mijn zelfvertrouwen een enorme deuk gegeven.

Over jou: Je bent te vertrouwen en je vertrouwt mij ook. Ik heb een hekel aan jaloezie en claimend gedrag. In een gebondenheid ben ik trouw en verwacht ik ook van mijn man/vriend. Ik wil zeker niks overhaast doen en verwacht dat ook van jou.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy