Zoeken

Sexdating met deugdzame uit Geluwe, West-Vlaanderen

deugdzame

 • Naam: deugdzame
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Geluwe
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben alleenstaand en ben niet per definitie op zoek naar een spannende levenspartner, dat zien we zeker hoe dat uitdraait.
Na de vechtscheiding, en dat mag je zeker letterlijk nemen, heb ik me voorgenomen om vrijgezel te blijven voor de rest van mijn leven. Maar alleen is maar alleen en ik moet bekennen dat ik stiekem toch zeker wat jaloers ben als ik koppels zie die gelukkig zijn met en door elkaar. Ik weet niet of dat nog voor mij weg gelegd is maar ik ga het zeker proberen.

Over jou: Je neemt je tijd, je bent zacht van aard, geen vechtersbaas en je kunt problemen uitpraten of oplossen met woorden.
Ik heb zeker wat problemen om iemand blind te vertrouwen dus neem het me niet kwalijk als ik in het begin afstandelijk ben en misschien niet vaak alles meteen geloof. Geef het tijd en dat komt zeker goed.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy