Zoeken

Sexdating met Domi197 uit Deerlijk, West-Vlaanderen

Domi197

 • Naam: Domi197
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Deerlijk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Dominiek, ik ben 38 jaar jong en geniet van het leven met dikke teugen. Ik heb een heel mooie baan als logistiek operator bij Unilin quick-step. Ik mis alleen nog een dame, ben sinds een jaar alleenstaand.

Over jou: Zoek een aardige meid van rond mijn leeftijd om samen een mooie vriendschap op te bouwen en later misschien meer als de klik er goed is tussen ons. Vind samen zijn erg belangrijk en geniet van knuffelen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy