Zoeken

Sexdating met DoortjeVelse uit Bunsbeek, Vlaams-Brabant

DoortjeVelse

 • Naam: DoortjeVelse
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Bunsbeek
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik wil zeker weer eens die vlinders voelen, jij ook? Alles begint waarschijnlijk een date, daarna kunnen we misschien vriendjes worden en dan… tja, dan heet het `verhouding`…in zekerke vorm dat dan zal zijn…. ik heb geen idee, we zien zeker hoe het loopt. Nog even iets over mij Vrolijk, spontaan, lief, direct, eerlijk, warm, lol, soms ongeduldig. Niet helemaal anti roken, als iemand af en toe eens rookt heb ik daar geen problemen mee, maar niet zo erg dat iemand helemaal ruikt naar rook. En jij….. Een beetje hetzelfde waarschijnlijk… Ik vind …

Over jou: Houd jij ook van spontaniteit, passie, gewoon lekker thuis maar ook er op uit? Naast je eigen leven op zoek naar de klik die het leven verrijkt? Een persoonlijke reactie met image stel ik zeker op prijs.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy