Zoeken

Sexdating met Dounia19860609 uit ,

Dounia19860609

 • Naam: Dounia19860609
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Deze stoere en waarschijnlijk ook sexy :p dame is op zoek naar een mooie man waar ik een band mee kan opbouwen, die ik mag ondervinden vertrouwen en daarna een toffe tijd mee kan beleven. Ik ben eigenlijk zeker opzoek naar de spanning en het stoute.

Over jou: Kan jij mij de spanning en het stoute geven, ik verlang daar stiekem zeker naar en hoop dat jij dat in je hebt. Als het echt leuk word en we krijgen allebei de lekkere kriebels kunnen we misschien zeker een stapje verder gaan toch?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
15 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy