Zoeken

Sexdating met Drescode uit Gennep, Limburg

Drescode

 • Naam: Drescode
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Gennep
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben vrij zeker vaak vrolijk en positief ingesteld. Ik geniet van een uitdaging en zoek graag me grenzen op. Ik ben graag onder de personen of kijk lekker ontspannen een filmpje.Ook ben ik graag in de keuken te vinden. Ik geniet zeker van een beetje experimenteren in de keuken. Verder ga ik graag stappen of lekker borrelen met vrienden.

Over jou: Ik zoek een gemeende romance. Iemand die mooie dingen met mij zou willen doen. En die lief en betrouwbaar is.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy