Zoeken

Sexdating met Eenzaamvr uit Didam, Gelderland

Eenzaamvr

 • Naam: Eenzaamvr
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 69 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Didam
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een gezellige lady die zeker van een feestje geniet, ik ben een echte Hollandse lady. Die van Hollandse Muziek tot aan Hollandse eten geniet, ik kijk ook graag naar al die hollandse shows op de televisie en zoek iemand om dit allemaal mee te geven.

Over jou: Je u houd ook zeker van gezellige feestjes geniet, want ik ga vaak met mijn zus. En u houd ook zeker van de Hollandse cultuur, het hoeft niet perse maar u zou het niet erg vinden om op z'n Hollands de dagen door te brengen.
Dus heeft u even voor mij? Maak wat tijd voor mij ruimdenkend. zeg me wat ik moet doen, want ik wacht op die kus.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Gelderland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy