Zoeken

Sexdating met ELZZsZ uit Grijpskerk, Groningen

ELZZsZ

 • Naam: ELZZsZ
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Grijpskerk
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een dromerig type en soms verlies ik mijzelf daar weleens in. Dat is niet vaak hoe het hoort haha maar ik probeer vaak met beide legs op de grond te staan, maar ik kan het niet helpen dat ik blijf dromen over een mooie man!

Over jou: Misschien bestaat de man waar ik over droom zeker helemaal niet, ook al heb ik echt niet zo meer eisen. Dik val op kerels met donker haar en een mooi body. De lach is belangrijks en waarschijnlijk de ogen, ik moet van je kunnen smelten!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in Groningen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy