Zoeken

Sexdating met EsteLLeB0 uit ,

EsteLLeB0

 • Naam: EsteLLeB0
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn man is al op open jonge leeftijd overleden en ik heb dat ondertussen zeker goed verwerkt. Ik heb de levensjaren opengezel zijn goed doorgebracht, maar zou nu zeker graag weer wat meer tijd samen met iemand door willen brengen.

Over jou: Het belangrijkste is denk ik dat we een goede klik samen hebben en interesse in elkaar leven en hoe we dat hebben ingericht. Als we dat allebei hebben dan denk ik dat de rest vanzelf zeker komt, denk je ook niet?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy