Zoeken

Sexdating met FleurigVik uit Ottenburg, Vlaams-Brabant

FleurigVik

 • Naam: FleurigVik
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Ottenburg
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vrolijke dame uit de Ottenburg, Belgie die graag lol maakt met vrienden maar die toch die ene speciale persoon in haar leven begint te missen. Het leven is leuker als je het met iemand kan geven, nietwaar?
Ik ben iemand die graag lacht en steeds klaarstaat om anderen te helpen.
Het reizen kan ik ook niet meer wegdenken, het hoeft daarom niet ver te zijn. Geef mij een land met meer natuur, zon,… en vooral meer opwinding (actieve reizen dus).

Groetjes,
Fleur

Over jou: Lief, bescheiden, maar niet al te verlegen. je mag zeker laten zien dat je er bent! Maar waar ben jij eigenlijk naar op zoek als ik vragen mag? Misschien hebben wij toch meer in gemeen dan we denken

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy