Zoeken

Sexdating met Fotogeniekk uit Essen, Antwerpen

Fotogeniekk

 • Naam: Fotogeniekk
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Essen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zet me zelf graag in de spot light..Maar ja dat is dan zeker leuker als je dat met meer kan doen niet waar? Ik ben nu al een tijdje alleen en iwl dat niet meer, ik probeer me open te stellen voor een andere in mijn leven, Maar dit zal niet echt direct al vlot en makkelijk gaan. Ik heb echt zeker een beetje tijd nodig..

Over jou: Wie heeft er tijd over en wil dat dan zeker in mij stoppen? Je bent geduldig en het hoeft niet allemaal direct van jou..

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy