Zoeken

Sexdating met Frankieboy uit Boxmeer, Noord-Brabant

Frankieboy

 • Naam: Frankieboy
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Boxmeer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een 30 jarige man van 175cm groot. Sport erg graag en probeer mijn body zo aardig in conditie / shape te houden. ;) Verder maak ik graag reizen naar bestemmingen waar ik nog niet ben geweest om andere landen te ontdekken, maar kan ik ook genieten van een ontspannen uitstapje in de omgevingen. Jacuzzi,Sauna of gewoon lekker ergens eten vind ik heerlijk…Het geven van massages vind ik ook heerlijk om te doen, om een lady te zien ontspannen en tot rust te komen!

Over jou: Hoe kan ik het het best omschrijven, ik ben niet op zoek naar een specifieke soort lady, jonger of ouder/steviger of slanker ik waardeer elke lady op haar eigen manier. Als je met me op date gaat kan ik je verzekeren dat ik er 100% voor ga om je flink te verwennen! ;)

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy