Zoeken

Sexdating met DebbieDelHot uit Amstelveen, Noord-Holland

DebbieDelHot

 • Naam: DebbieDelHot
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amstelveen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hee, Wat leuk dat je een keer neemt:) Nou waar zal ik ‘ns mee beginnen…? Ik werk en daarnaast sport regelmatig. Ik beoefen de sporten; badminton, dansen en kickboksen. Verder fitness en tennis ik ook. Zoals je leest, ben je er nu vast achter gekomen dat ik sporten heel leuk, maar ook heel belangrijk vind!

Over jou: Ik “zoek” een ventje met een leuk/goed uiterlijk (hoeft waarschijnlijk geen perfectionist te zijn, maar het mag zeker), die “de brains” heeft en een goede persoonlijkheid. Een ventje met een goed karakter, een eigen mening, gevoel voor humeur, doel voor oge…

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy