Zoeken

Sexdating met GameOfLove uit ,

GameOfLove

 • Naam: GameOfLove
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Nadat mijn man overleden is heb ik geen man meer gehad in mijn leven. Het is ook niet dat ik er naar op zoek was, maar het mag toch zeker weer eens gebeuren. Dat mijn man is overleden dat betekend niet dat mijn lustgevoelens dat ook zijn. Ik vind het heerlijk om met mijzelf aan de haal te gaan, maar elke avond mijn eigen hand dat is ook zeker wat saai aan het worden.

Over jou: Jij kan mij vast zeker een spreekwoordelijk 'handje' helpen. Maar in dit geval zeker een heel intiem handje. Eentje die graag overal komt, en zelfs de donkerste holletjes niet schuwt.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy