Zoeken

Sexdating met geerttekke0311 uit Geel, Antwerpen

geerttekke0311

 • Naam: geerttekke0311
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Geel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: basisschool
 • Tattoo: Ja

Over mij: Zin om te sexen heb ik vaak zeker haha maar de laatste tijd gebeurt er niet meer pfff; niks, nada, noppes!!! Balen joh! Zen best zeker een geile dus het maakt me ook niet uit wie ik neukt, als ik maar sex heb, ik wil geile meiden pakken en dat mogen er meerdere tegelijk zijn.

Over jou: heb geen schaamte. Ik ben wie ik ben, en ik doe me vooral niet anders voor. Iedereen die zich hier ingeschreven staat, wilt net zoals ik seks. dus ik zoek eigenlijk een beetje het zelfde type dame xxx

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy