Zoeken

Sexdating met Deevie uit Hoogvliet, Zuid-Holland

Deevie

 • Naam: Deevie
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 18 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Hoogvliet
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Deevie ik heb zin in een mooie gebondenheid of een nachtje een beurt geven. Als je contact met me wilt nemen ik doe niet aan betalen voor berichtjes. Ik woon in Hoogvliet en ben om 20:00 beschikbaar om ergens af te spreken geef maar een adres gelijk door en dan ben ik er om 20:00 voor jou of stuur mij een berichtje

Over jou: Je persoonlijkheid telt bij mij

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy