Zoeken

Sexdating met GirlxxxLeia uit Groningen, Groningen

GirlxxxLeia

 • Naam: GirlxxxLeia
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Groningen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik woon nog steeds bij mijn ouders maar ik ben zeker onafhankelijk vind ik. Ik weet precies wat ik wil en wil een gozer ondervinden kennen en ga er voor. Ik maak mezelf mooi en mijn haar zal ook heerlijk sexy vallen ;)

Over jou: Ik weet niet goed of ik al een romance wil maar soms moet ik zeker hoogtepunt hebben. Ik sta overal voor open. Maar hoop dat we niet te spoedig gaan. Ik zal mijn kleding alvast uitzoeken voor de allereerste keer!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in Groningen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy