Zoeken

Sexdating met Gitte198106 uit Kerkrade, Limburg

Gitte198106

 • Naam: Gitte198106
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Kerkrade
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo Ik ben een mooie lady met een positief en vrolijk karakter. Gevoel voor lol en soms een tikkie ongeduldig en chaotisch. Dat ik direct op zoek ben naar een verhouding, nee (we zien zeker) maar een leuk contact en samen iets leuks te ondernemen of gewoon iets drinken sta ik zeker voor open…wie weet waar het heen gaat en wat we opbouwen!

Over jou: Ik vind het leuk als jij als man af en toe attent bent, aardige zorgzame kanten hebt, eerlijk bent en een eigen mening hebt , geniet van lekker (uit)eten met een vinootje erbij, gezelligheid en je ervaringen en belevenissen wilt geven met mij. Samen er het beste van maken, van de tijd die we hebben en van elkaars gezelschap, dat zie ik zeker zitten.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy