Zoeken

Sexdating met Sheila1 uit Almere, Flevoland

Sheila1

 • Naam: Sheila1
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Almere
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben lief, zorgzaam en heb heel erg meer lol in mijn werk. geniet van lachen en sta positief in het leven. Ben graag bezig en kan niet zo heel goed stil zitten. Mijn vriend woont ver weg dus heel meer zien we elkaar niet. En ik kom heel erg meer tekort, kun jij dat aanvullen?

Over jou: Ik vind het leuk als je een beetje stoer bent, maar niet TE stoer. zeker hygiënisch en verzorgd. Je moet weten hoe je een dame moet verwennen en je moet zeker discreet met de situatie omgaan

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Flevoland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy