Zoeken

Sexdating met Groenedraak uit Rhenen, Utrecht

Groenedraak

 • Naam: Groenedraak
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Rhenen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik kan nogal een draak zijn, ik heb het graag hoe ik het hebben wil. Ben dus zeker een dominantje en zoek een onderdanige man die mij zeker aan kan. Ik doe niks extreems maar bepaal graag wat er gaat gebeuren, de touwtjes geniet ik liever zelf vast ;)

Over jou: nederig karakter maar zeker in vertrouwen. Ik doe niks waar jij zelf niet achter staat. Als je geniet van rollenspelen, dan heb je al zeker een pluspuntje gescoord. Als je daarnaast zelf ook nog wat fantasietjes hebt, dan kunnen we er wat spetterends van maken. Geen liefdesrelatie!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy