Zoeken

Sexdating met Guendolen uit Groningen, Groningen

Guendolen

 • Naam: Guendolen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Groningen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mwah ik weet niet zo goed waar dan te beginnen kan hier zeker een hele opsomming geven, maar ik denk dat het leuker is als je daar zelf achter komt toch? Ik ben soms een beetje in me zelf, weet me niet goed te uiten en ben dan best zeker verlegen. vaak een beetje kort gehouden zeg maar. het is dus best moeilijk mij open te stellen. Maar wie weet vind ik iemand hier zo die die moeite dan zeker wil en kan en durft te nemen?

Over jou: Je weet heel goed dat je met beide legs op de grond en in het leven staat het enige wat dan zo een beetje mist is iemand om het mee te geven? Je wilt mij zeker open slaan als een boek en blad zijde voor bladzijde ontdekken??

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Groningen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy