Zoeken

Sexdating met GuusjeTechie uit Delft, Zuid-Holland

GuusjeTechie

 • Naam: GuusjeTechie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Delft
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi en zekerkom op mijn pagina,

Mijn naam is Guusje, kom uit Leiden en ben 21 jaar. Studeer aan het Technische Universiteit in Delft. Ik geniet van klassieke muziek, en sushi…. Beetje oudbollig, maar dat komt omdat mijn oma vroeger viool speelde en mij meer klassiek muziek liet horen.
Ik heb op dit moment geen gebondenheid, maar zou het zeker graag willen.
ik heb enkele gebondenheids gehad, zoals de meesten hier denk ik, maar niet meer ervaring voor mijn leeftijd denk ik. Hoe zeker ik dat zeker graag zou willen!!

Over jou: iemand die bij mij in de smaak valt. Tja, lastig weer,… Ik weet het waarschijnlijk beter dan degene interesse zou hebben. Ik weet het zelf nog niet helemaal. Dit is ook open nieuw voor mij….
Laat anders gewoon een leuk boodschapje achter, waarom je me wilt ondervinden kennen, wat je zo boeit over mijn image enz.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy