Zoeken

Sexdating met hardhart uit Haaltert, Oost-Vlaanderen

hardhart

 • Naam: hardhart
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Haaltert
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb bijna alles wat mijn hart begeert, ik kom uit een familie waar cash geen probleem is. Ik heb de leiding over meerdere bedrijven en woon in een villa met een heerlijk zwembad. Kortom ik heb niks te klagen, ook al is het voor mij ook hard werken en gaat niks vanzelf. De villa is groot, meer te groot voor mij alleen. En daarbij ben ik het alleen zijn zat, niet dat het de bedoeling is dat er meteen iemand bij mij intrekt. Dat is iets temeer van het goede, laten we eerst maar uitzoeken of er iets is wat ons bind.

Over jou: U bent opzoek naar een lady, en neemt de tijd om elkaar wat beter te ondervinden kennen. U bent een man die zichzelf ook vermaakt, maar ook meer dingen samen wil doen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy