Zoeken

Sexdating met Heberzininn uit Wilnis, Utrecht

Heberzininn

 • Naam: Heberzininn
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Wilnis
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een echte spring in het veld ben ik. Eigenlijk vaak zeker bezig. Het zou leuk zijn als een man mijn leven nog gelukkiger kan maken. In een gebondenheid ben ik heel zorgzaam en warm en ik hoop een sexpartner te vinden die dat ook is.

Over jou: Gewoon heel erg lief en leuk! Lekker direct. Dat mag ik zeker. Een man die weet wat hij wil en dit samen met een gezellige dame wil geven. Ik vind een man leuk als hij heel enthousiast is en ook meer dingen wil ondernemen. Een goed conversatie ga jij ook niet uit de weg!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy