Zoeken

Sexdating met Heej1987 uit Marknesse, Flevoland

Heej1987

 • Naam: Heej1987
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Marknesse
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik zit vaak vol energie en nee ik heb geen last van ADHD maar dat komt denk ik omdat ik heel sportief ben. Beroepshalve ben ik sportief én in mijn vrije tijd. Ik loop, fitness en tennis. Ik reis ook ontzettend graag maar dan liefst met de rugzak rondtrekken. Een festival doe ik ook soms zeker aan en ik ga zeker eens shoppen met vriendinnen. Ik luister bijna een hele dag lang naar muziek.

Over jou: Ik ben heel sportief en verwacht dat van jou ook zeker, of op z'n minst toch een beetje. Ook iemand die heel energiek is want een gozer die liever lui dan moe is daar bedank ik toch voor. Avontuurlijk aangelegd zijn is ook een belangrijk punt. Ben voor de rest geen moeilijk mens en niet veeleisend.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Flevoland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy