Zoeken

Sexdating met HeleenSingl1967 uit ,

HeleenSingl1967

 • Naam: HeleenSingl1967
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik word vaak uitgelachen als ik zeg dat mijn beroep naaister is. De meesten doen daar heel dubbelzinnig over. Maar ach naaien in het echt met een man doe ik ook graag. En ik wil zeker weer een man hier in huis die mij eenmalig komt naaien.

Over jou: sex met alles erop en eraan zoek je. Geen verwachtingen heb je verder. Mijn favoriete standje is woman on top. Geen idee welke de jouwe is, maar die gaan we dan ook zeker doen als je mijn kant op komt.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy