Zoeken

Sexdating met highsweet uit ,

highsweet

 • Naam: highsweet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dingen gaan soms anders dan gepland in het leven, als jong chick had ik van alles bedacht, hoe het zou lopen. Trouwen met mijn eerste vriendje, 10 kinderen en een goede baan. Nou trouwen en kinderen is er nog niet van gekomen. En vind het ook zeker prima. Ik heb een mooie studie gedaan en afgerond, maar werk nu achter de bar omdat de banen niet voor het oprapen liggen. Maar kan prima rond komen, dus het is zeker goed zo. En wat brengt mij hier vooral nieuwsgierigheid en zoekende naar wat gezelligheid, dat heeft iedereen zeker nodig.

Over jou: Ook al nodig toe aan wat plezierige gezelligheid, geen zin om de rest van jouw leven alleen te blijven.Mocht jij zeker kinderen hebben, dan heb ik daar geen moeite mee. Jij weet goed prioriteiten te stellen en het mokkel gaat bij jou voor het voetbal.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
19 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy