Zoeken

Sexdating met Hothottie781114 uit ,

Hothottie781114

 • Naam: Hothottie781114
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wat is er belangrijk om van mij te weten? Ik ben blond, heb blauwe ogen, een brede lach en een lekker body. Dat body dat kan helemaal van jou zijn. Een gebondenheid ben ik in eerste instantie niet voor gekomen, kom net uit eentje. Maar zeker voor een lekkere sekspartij. Dat is al weer zo lang geleden.

Over jou: Wat zielig, is het voor jou ook al weer meer te lang geleden dat jij van een lady hebt genoten? Of valt het nog zeker mee maar was de laatste keer echt niet zo best. Komt dat even goed uit, wij kunnen elkaar prima helpen. Ik liet net al vallen dat ik een brede lach heb, geinteresseerd wat ik allemaal met die bek kan doen?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
19 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy