Zoeken

Sexdating met Houtkacheltje uit ,

Houtkacheltje

 • Naam: Houtkacheltje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo ik ben Meryam. Een vriendelijke spontane maar soms ook verlegen dame, die toch na levensjaren weer opzoek is naar een man in haar leven. Het leven zonder was voor mij nieuw, maar ik heb gerouwd om mijn man, geleerd hoe het is om alleen te zijn, meer inzichten gekregen en nu weer ruimdenkend om te kijken of er voor mij nog iemand is.

Over jou: En dan zoek ik zeker een alleenstaande man. Iemand die net als ik alleen is om zekerke reden dan ook, weer wilt genieten van het leven maar dan zeker samen. Want dat is hoop ik voor jou ook een belangrijk woord. Samen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy