Zoeken

Sexdating met IJan01 uit Nijmegen, Gelderland

IJan01

 • Naam: IJan01
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Nijmegen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: kaal
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben 44 en ik ben een alleenstaande trotse zorgzame vader van een onwijs aardige dochtertje van 8 jaar, ik heb een fulltime leidinggevende vaste baan in de SW sector en ik ben zins een jaar weer single dus dat is zeker lang genoeg geweest zo zonder een dame in mijn bed , ik zoek een vaste sexmaatje met vriendschap en misschien zeker meer maar dat kunnen we vaak nog even bekijken hoe het loopt , je mag me ook direct jouw nr. geven in een boodschapje ? en ik denk niet alleen aan mijn eigen genieten maar daar kom je gauw genoeg achter, ik heb eerlijkheid en respect en hygiëne hoog in de vaandel staan en uiterlijk ? ik kijk meer naar het innerlijke van een dame, en als je er ook nog eens goed uitziet is dat alleen maar mooi meegenomen

Over jou: Ben jij een vriendelijke ongebonden en single lady tussen de 25 en 50 jaar die ook opzoek is naar een vaste sexmaatje met vriendschap en misschien zeker meer , ik zou zeggen neem dan contact met mij op .

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in Gelderland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy