Zoeken

Sexdating met IkkeSannie uit ,

IkkeSannie

 • Naam: IkkeSannie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben eigenlijk vaak zeker een beetje verlegen geweest als het om mooie boys en verhoudingen gaat. Ik ben dan ook een hele romantische vrouw maar ik wil gewoon nooit een blauwtje lopen. Ik denk dat niemand dat wilt maar ik ben daar erg gevoelig voor.

Over jou: Kan jij omgaan met een verlegen dame. Kan jij ervoor zorgen dat ik bij jouw niet zo verlegen ben als dat ik normaal ben. Dan wil ik je best zeker de kans geven om daarvoor te gaan zorgen. Laat me maar weten hoe je dat van plan bent.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy