Zoeken

Sexdating met Ingsingle1970 uit ,

Ingsingle1970

 • Naam: Ingsingle1970
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Verlegen, maar niet voor lang. Zodra het ijs gebroken is kom ik los. Hier zou ik graag iemand wilen tegenkomen die op zoek is naar een gemeende gebondenheid. En het liefste een gebondenheid voor de rest van ons leven. Wie wil er voor mij gaan?

Over jou: Rustig, grappig, romantisch en een zacht karakter. Ik hoop niet dat ik te meer van jou vraag. Ook moet jij op zoek zijn naar een gemeende romance. En als het jou ook nog een leuk lijkt om met mij te reizen dan maak jij mij helemaal gelukkig.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy