Zoeken

Sexdating met Ingurrr uit ,

Ingurrr

 • Naam: Ingurrr
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb een paar winkels en webshops waardoor ik het allemaal best goed voor elkaar heb. alleen ik heb het gevoel alsof het allemaal niet echt genoeg is. Klinkt dat heel erg? Alles is al zo af zeg maar en dat is gewoon niet top. Ik ben een vrolijke goedlachse lady met een groot sociaal netwerk waar ik jou graag aan toevoeg.

Over jou: Vrolijke gezellige vent. Er zijn al genoeg zeurpieten op de wereld dus als jij vaak wat te miepen heb mag je wat mij betreft op zoek naar iemand anders. Als je zin hebt in een mooie tijd met een mooie vrouw dan hoor ik graag van je!

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy