Zoeken

Sexdating met IrisVermeer uit Baarle-Nassau, Noord-Brabant

IrisVermeer

 • Naam: IrisVermeer
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Baarle-Nassau
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo:

Over mij: Ik woon samen met een schatje. Mijn schatje. We hebben een verhouding. Tanja is 100% lesbisch. Ik voel me ook aangetrokken tot kerels. Vandaar mijn advertentie op zoek naar een mooie vlotte man.

Over jou: Ik voel me erg aangetrokken tot het getinte type man. Donker haar, getinte ogen waarin ik kan verdrinken. Het type Antonio Banderas. Zwijmel. Nou jja, you get the picture ;-) Passie is wat ik zoek!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
21 Mar 2014 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy