Zoeken

Sexdating met Isak Barucija uit Rotterdam, Zuid-Holland

Isak Barucija

 • Naam: Isak Barucija
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Rotterdam
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben een blanke Nederlander van Bosnisch afkomst die stevig in zijn schoenen staat. Ik geloof in principe zeker in één God voor iedereen, maar ben absoluut niet religieus. Vind dat men zelf in alle vrijheid mag bepalen hoe hij/zij gelooft of niet als je maar een goed leven leidt en je je dus aan alle wetten/plichten/regels geniet. Zit trouwens niet te wachten op types die mij proberen over te halen iets te ondernemen, zoals kiezen voor een religie, want dan hoef je niet bij mij aan te kloppen. Erover kletsen mag waarschijnlijk vaak met mij. En op macho-gedrag zit ik al HELEMAAL niet te wachten, maar de meid mag van mij zeker de broek aan hebben in huis. ;) Ik kan heel meer voor een meid betekenen zolang ik maar niet hoef te koken.

Over jou: Ik verwacht daar waarschijnlijk zeker wat voor terug, zoals eerlijke liefde, rust/ontspanning en eventuele bezorgdheid is soms ook zeker op z’n plaats. Dames waarvan ik ontdek dat ze vreemdgaan hoeven niet meer terug te komen en hebben dan dus het recht om bij die eikel te blijven. begrijp me niet verkeerd, maar wil gewoon graag weten wat me te wachten staat aangezien ik al eerder te maken had met een prutsrelatie. En waar je vandaan komt is zeker leuk om te weten, al maakt het mij niet uit. Als ik maar weet hoe je bent. crucialer dan wat je bent. O ja, en op dit moment heb ik eerlijk gezegd geen kinderwens, maar misschien dat jij daar zeker verandering in kan brengen. ;)

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy