Zoeken

Sexdating met Jacinth uit Turnhout, Antwerpen

Jacinth

 • Naam: Jacinth
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een alleenstaand vrouw met volwassen kinderen die nu het huis uit zijn en ben al groter dan tien jaar alleenstaand. Ik geloof dat het nu zeker weer tijd is om iemand te vinden om weer van te houden. Sinds mijn kinderen volwassen en uit huis zijn, voel ik mij af en toe zeker eenzaam en ben daarom op zoek naar wat gezelschap hier.

Over jou: Ik ben zelf een harde werker en verwacht niet dat u mij moet onderhouden. Ik heb het al levensjaren alleen gedaan en zal nu ook niet meteen veranderen dan. Iemand die zorgzaam is en mij gelukkig kan maken en denkt weer de man in mijn leven te kunnen zijn.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy