Zoeken

Sexdating met Jammy68 uit Bekkevoort, Vlaams-Brabant

Jammy68

 • Naam: Jammy68
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Bekkevoort
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een gemeende dame, misschien net iets té gemeend als ik vrienden en familie mag geloven. Bij mij kost het nogal tijd om los te komen, misschien net iets te meer mee gemaakt. Maar dat wilt niet zeggen dat ik een pessimist ben, verre van zelfs. Ik ben eerlijk en rechtuit, ik geniet er niet van om rond de pot te draaien. Ik verspil niet graag kostbare dingen dus mijn credits gebruik ik graag op een goede manier.

Over jou: Je zegt wat je te zeggen hebt en draait niet rond de pot. Ik zou zeker graag kennis maken met een man die het ook gemeend meent en dit niet zo maar af doet als een lachertje of sexafspraakje.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy