Zoeken

Sexdating met JanaJana uit Jonkersvaart, Groningen

JanaJana

 • Naam: JanaJana
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Jonkersvaart
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn body is niet perfect, nou en? Ik heb 3 kinderen op de wereld gezet en dat laat sporen na. Het maakt mij niets uit, maar de meeste boys genietden van die magere chicks met niets om aan vast te genietden aan haha. Ze hebben ook een gebrek aan ervaring, wat ik dus zeker heb :) Ik geniet bijna van alles in sex behalve poep sex, dat vind ik echt walgelijk. Ik ben op zoek naar iemand die van alles in mijn gaatjes wilt stoppen. Tong, vingers, penis en zelfs tenen. Ik wil graag een tenen-fuck krijgen!

Over jou: Heb je ooit een tenen-fuck gegeven? Dat moet je echt eens proberen, het is geweldig! We kunnen proberen hoeveel tenen je in mijn kutje kunt krijgen? Ik kan hetzelfde doen met je reet, ik kan er een teen in doen in plaats van mijn vinger. Zou je dat lekker vinden?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in Groningen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy