Zoeken

Sexdating met jaqeee uit ,

jaqeee

 • Naam: jaqeee
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een mooie date is voor mij zeker weggelegd. Daar ben ik leuk genoeg voor. Met mij maak je er overal een feestje van. Heb jij daar zin in dan moeten we toch eens voor een mooie date gaan kijken. Zou jij voor mij gaan koken bijvoorbeeld?

Over jou: Je hoeft geen keukenprins te zijn. Als je het maar leuk kan maken want dat is zeker zo leuk. Ik wil ook best gewoon gaan voor een nachtje op de de bank hoor. Want dat is toch ook leuk. En dan zijn we meer dichter bij de mogelijkheden voor een hete avond!

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
19 Oct 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy