Zoeken

Sexdating met jooododo uit Krimpen aan de Lek, Zuid-Holland

jooododo

 • Naam: jooododo
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Krimpen aan de Lek
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik mag dan zeker 47 zijn, soms voel ik me nog 27.. Ik geniet van vrolijke dingen en lekker gek doen. Ik kan nog zeker mee met een jongere generatie, ik voel me daar meer beter thuis dan bij personen van mijn leeftijd of ouder.

Over jou: Ik vind het niet erg als je jonger bent dan mij. En als je dezelfde leeftijd hebt en een jonge instelling hebt, dan is dat ook prima voor mij. Als je van vrolijke dingen geniet en je hebt lol, dan komt het vast zeker allemaal goed.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy