Zoeken

Sexdating met Jess1cca uit Markelo, Overijssel

Jess1cca

 • Naam: Jess1cca
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Markelo
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Als personal trainer, kun je mij dikwijls in de sportschool vinden. Ik train vooral vrouwen na een zwangerschap en kerels die een stukje begeleiding en motivate missen. Ik zou graag een man vinden die mij leuk vindt.

Over jou: Mijn grootste hobby is sporten, maar dat hoeft niet ook die van jou te zijn. Een man met een beetje houvast vind ik ook prima. Ik ben niet zo gericht op voeding, dus je hoeft je geen druk te maken als je niet alleen maar aan de groene sapjes zit haha!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 Feb 2018 Geplaatst in Overijssel

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy