Zoeken

Sexdating met Jikkuh uit Dodewaard, Gelderland

Jikkuh

 • Naam: Jikkuh
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 18 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Dodewaard
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: mager
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Jo dit ben ikkuh. een eenzaam mokkel van bijna 19. val jij op slanke mokkels van 165? Ik val op stoere heren heren met ervaring die mij opwindende dingen laten doen :P . ik vind het opwindend om geen slipje aan te doen, ik vind het leuk om opwindende image’s van mezelf te maken. ik vind het leuk om jou met jezelf te zien spelen.
Ik wil graag weten wat jij met mij zou willen doen.

Over jou: stoere gozers met ervaring. gozers met fantasie. geen sukkels van 40 die nog bij z’n mama woont.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Gelderland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy