Zoeken

Sexdating met Joanne0 uit ,

Joanne0

 • Naam: Joanne0
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Nooit gedacht dat ik mezelf hier zou inschrijven, maar sinds mijn man niet er niet meer is ben ik best eenzaam. De dingen die ik dagelijks met hem deelde moet ik nu alleen doorstaan. Ik zou graag een man hier willen vinden met wie ik een leuke vriendschap kan opbouwen en als dat goed voelt een verhouding.

Over jou: Je bent in ieder geval ook alleenstaand en zoekt net als mij naar een beetje gezelschap en genegenheid. Verder ben ik niet veeleisend als je maar een groot hart hebt, en een dierenliefhebber want die heb ik hier genoeg paraderen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy